Egy régi ismerős új oldaláról: Shaggy - Out of Many, One Music

Megérkezett az ősz egyik kiemelt figyelmet érdemlő albuma, Shaggy legújabb szerzeményeivel, az Out of Many, One Music. A Grammy díjas énekes már a megjelenés előtt világossá tette, hogy ezt a lemezt nem egy újabb szólólemezként értékeli, hiszen a megszületésében oroszlánrészt vállalt a legendás jamaicai zenészpáros, Sly & Robbie.
Habár a dalok többségének témája ezúttal is a hagyományos Shaggy féle szerelmi eposzokra épül, a közreműködésen kívül másban is kakukktojásnak számít a korong. Úgy látszik az ötvenhez közeledve felhagyott a rádióbarát "tingli-tangli" hangzással, és most egy olyan zenei előrelépésnek vagyunk fültanúi, amely meggyőző válaszként szolgál az évek során őt ért hitelességi kritikákra.
A 13 remek lovers rock és rocksteady nóta mellett még ennél is több vendéggel találkozhatunk az albumon, köztük olyanokkal mint: Beres Hammond, Cocoa Tea, Tarrus Riley, Damian "Jr. Gong" Marley, Chronixx...stb.
"Az Out of Many, One Music lehetőséget ad a hallgatónak, hogy egy utazást tegyen Shaggy és barátai vezetésével, és felfedezze ahogyan tisztelegnek a kultúra, és a Jamaica által adott megannyi kincs közül az egyik előtt, ami nem más, mint a reggae zene."