Dupla lemezzel tér vissza Ky-Mani Marley

Idén nyáron egy sikeres európai turnét vitt végig Ky-many Marley, ami után elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a stúdióba és befejezze legújabb, ötödik nagylemezét, melynek az "Evolution of a Revolution" címet adta. A rajongóknak bizony türelmesnek kellett lenni, hiszen a szóban forgó album megjelenését először 2009-ben jelentette be. Most azt is elárulta, hogy a hosszú várakozásért cserébe, egy duplalemezes kiadvánnyal készül kárpótolni a rajongóit.
A "Revolution" azok számára készül, akik eddig is hallgatták és szerették a dalait, a jól ismert hip-hop és dancehall vonalat. Az "Evolution" pedig egy sajátos új stílust ígér. Roots reggae-t kis latin felhanggal, kis kortárs rockkal, kis indie "top 40"-es hangzással. Nem hivatalosan, korábban már megjelent két dal a korongokról, az "Evolution"-ről a Hey, a "Revolution"-ről az Armed and Dangerous, amelyben fia, KJ is közreműködik.
A megjelenést hátráltatja, hogy párhuzamosan dolgozik az általa alapított Konfrontation Musik más előadóival is, úgy mint fia KJ Marley, az énekesnő Nyla (korábban Brick & Lace) és a country énekes Big Kenny.